Nicotine zuigtabletten als nicotinevervanger

Nicotine zuigtabletten

Nicotine zuigtabletten helpen je om te stoppen met roken. De nicotine tabletten zorgen ervoor dat je snel de onverwachte trek in een sigaret kan verminderen. Bovendien verlicht het afkickverschijnselen.

De zuigtabletten zijn in verschillende hoeveelheden nicotine te verkrijgen, afhankelijk van het aantal sigaretten dat je per dag rookt.

1. Stoppen met roken pleisters - 100% natuurlijk - 30 stuks voor 1 maand -nicotinevervangers

Stoppen met roken pleisters - 100% natuurlijk - 30 stuks voor 1 maand -nicotinevervangers

Natuurlijk hulpmiddel Vermindert de trek in een sigaret Vermindert het aantal sigaretten dat wordt gerookt Puur natuur Vaak is 1 pleister per dag voldoende Kenmerken: Speciaal voor mensen die moeite hebben om met roken te stoppen. Deze originele Zero stop met rokenpleister ondersteunt je bij de pogingen om te stoppen. Het kan de roker verlichten bij fysieke en psychische afhankelijkheid van sigaretten en uiteindelijk op een makkelijke manier de behoefte aan sigaretten/nicotine verminderen en stoppen..

€12,25

Bekijk op Bol.com

2. Smooff Stop Met Roken, 28 dagen, 4 filters voor sigaretten

Smooff Stop Met Roken, 28 dagen, 4 filters voor sigaretten

Smooff is een slim en discreet filter dat je op je sigaret zet. Het helpt je het roken te verminderen of helemaal rookvrij te worden zonder medicijnen of bijwerkingen. Het filter is geoctrooieerd en een Deens product. Met Smooff Stop Met Roken krijg je 4 verschillende filters waarmee je aan de hand van afbouwen in 28 dagen rookvrij wordt. De filters zijn zo klein dat je ze kunt meenemen door ze meteen op je volgende sigaret te zetten of in het bijgeleverde etui te bewaren, dat je gemakkelijk in een tas of broekzak kunt bewaren. Smooff Stop Met Roken laat de lichamelijke afhankelijkheid verdwijnen of verminderen zodat het stoppen met roken beter te realiseren is dan anders..

€46,00

Bekijk op Bol.com

3. Stoppen met roken pleisters 100% natuurlijk 30 stuks voor 1 maand

Stoppen met roken pleisters 100% natuurlijk 30 stuks voor 1 maand

Natuurlijk hulpmiddel Vermindert de trek in een sigaret Vermindert het aantal sigaretten dat wordt gerookt Geen bijwerkingen!!!!!! Puur natuur Vaak is 1 pleister per dag voldoende Ps: De producten worden verstuurd met briefpost dus u hoeft er niet voor thuis te blijven..

€16,95

Bekijk op Bol.com

4. Stop Smoking Magnet - With Acupressure

Stop Smoking Magnet - With Acupressure

Quit smoking in a simple and natural way with the InnovaGoods Wellness Care anti-smoking acupressure magnet! This revolutionary invention based on magnetotherapy is placed discreetly in the ear and exerts a certain pressure on key points that activate neurotransmitters to help quit smoking, reducing anxiety and the need to smoke. Made of magnetized metal Discreet and easy to use Natural, simple and effective treatment to quit smoking (without side effects) 2 magnets of different sizes that are held together in the ear thanks to the magnetism Approx..

€13,95

Bekijk op Bol.com

5. nicosub , de rokersgel, voor wanneer een sigaret zelf niet kan

nicosub , de rokersgel, voor wanneer een sigaret zelf niet kan

Een licht geurende fris ruikende gel. Sigaret vervangende producten zijn er genoeg op de markt. Nicosub is een innovatieve gel die rokers een alternatief biedt wanneer roken niet mag (op kantoor, in vliegtuigen, etc.) of wanneer rokers geen sigaret willen opsteken. Naast de Nicosub Regular met CBD, die behalve het tabaksextract ook de heilzame en rustgevende werking van CBD biedt aan de gebruiker, is er ook een versie zonder CBD, de Nicosub Light. Nicosub gel is beschikbaar in sachets, inhoud 1.2 ml per sachets..

€11,50

Bekijk op Bol.com

6. Nicogel Sigarettenverpakking - 14 stuks - Nicotine gel

Nicogel Sigarettenverpakking - 14 stuks - Nicotine gel

Nicogel is een vloeibare gel die vrijwel alle bestanddelen van tabak bevat en een roker zijn tabak-genot bezorgen op al die plaatsen waar roken niet is toegestaan. Nicogel is voor elke roker een uitkomst als hij of zij zich in een niet-roken situatie bevindt. Wijze van gebruik: 1 dosis Nicogel nemen en die simpelweg net als handcreme, in de handpalmen wrijven. Nicogel wordt binnen 1 minuut volledig door de huid opgenomen en werkt binnen ongeveer 2 minuten ruim 4 uur lang. Zo heeft de roker zijn tabakgenot zonder anderen lastig te vallen. Let op! Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing..

€54,00

Bekijk op Bol.com

7. Stoppen met Roken Magneten met Acupressuur

Stoppen met Roken Magneten met Acupressuur

Stoppen met Roken Magneten met Acupressuur Een revolutionaire uitvinding gebaseerd op eeuwenoude oosterse acupressuur- en magnetotherapietechnieken die bestaat uit het aanbrengen van druk op de sleutelpunten van het lichaam op een manier dat de hersenen een antwoord bedenken hetgeen helpt bij bepaalde behandelingen. Zeer effectief voor stoppen met roken aangezien ze druk uitoefenen op de punten in je oren waardoor je stress en zin in roken verminderen. Gemaakt van gemagnetiseerd metaal Discreet en gemakkelijk te gebruiken Natuurlijke, eenvoudige en effectieve anti-tabakbehandeling (zonder bijwerkingen) 2 magneten van verschillende groottes die dankzij de magneetkracht bij elkaar worden gehouden in het oor Diameter x hoogte ca..

€13,95

Bekijk op Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.