Nicotine pleisters als nicotinevervanger

Nicotine pleisters

Met een nicotine pleister krijgt je lichaam de hele dag nicotine, gedurende 24 uur. Hierdoor krijg je geen last van lichamelijke ontwenningsverschijnselen zoals trek en onrust. Stoppen met roken wordt zo een stuk makkelijker.

Je plakt de pleister in de ochtend op je lichaam, en houdt de pleister ’s nachts ook op. Hierdoor heb je in de ochtend nog wat nicotine in je bloed, waardoor de trek naar een sigaret ’s ochtends minder is. De pleisters zijn in verschillende hoeveelheden nicotine te koop.

1. Stoppen met roken pleisters 100% natuurlijk 30 stuks voor 1 maand - nicotinevervangers - anti nicotinepleisters -anti rookpleisters

Stoppen met roken pleisters 100% natuurlijk 30 stuks voor 1 maand - nicotinevervangers - anti nicotinepleisters -anti rookpleisters

Natuurlijk hulpmiddel Vermindert de trek in een sigaret Vermindert het aantal sigaretten dat wordt gerookt Geen bijwerkingen!!!!!! Puur natuur Vaak is 1 pleister per dag voldoende Kenmerken: Speciaal voor mensen die moeite hebben om met roken te stoppen. Deze originele Zero stop met rokenpleister ondersteunt je bij de pogingen om te stoppen. Het kan de roker verlichten bij fysieke en psychische afhankelijkheid van sigaretten en uiteindelijk op een makkelijke manier de behoefte aan sigaretten/nicotine verminderen en stoppen..

€14,95

Bekijk op Bol.com

2. Stoppen met Roken Magneten met Acupressuur

Stoppen met Roken Magneten met Acupressuur

Stoppen met Roken Magneten met Acupressuur Een revolutionaire uitvinding gebaseerd op eeuwenoude oosterse acupressuur- en magnetotherapietechnieken die bestaat uit het aanbrengen van druk op de sleutelpunten van het lichaam op een manier dat de hersenen een antwoord bedenken hetgeen helpt bij bepaalde behandelingen. Zeer effectief voor stoppen met roken aangezien ze druk uitoefenen op de punten in je oren waardoor je stress en zin in roken verminderen. Gemaakt van gemagnetiseerd metaal Discreet en gemakkelijk te gebruiken Natuurlijke, eenvoudige en effectieve anti-tabakbehandeling (zonder bijwerkingen) 2 magneten van verschillende groottes die dankzij de magneetkracht bij elkaar worden gehouden in het oor Diameter x hoogte ca..

€6,95

Bekijk op Bol.com

3. Anti-rook pleisters - op natuurlijke basis - transdermale pleister voor stoppen met roken - 20 stuks

Anti-rook pleisters - op natuurlijke basis - transdermale pleister voor stoppen met roken - 20 stuks

Anti-rook pleisters - op natuurlijke basis - transdermale pleister voor stoppen met roken - 20 stuks Vind je het ook zo moeilijk om te stoppen met koken? Dat is heel erg logisch! Nicotine is namelijk een zeer verslavend middel. Maar deze natuurlijke anti rook pleisters helpen je met het stoppen van deze ongezonde verslaving. De natuurlijke tabakextract dat in de pleisters is verwerkt, zorgt voor een langzame nicotine afgifte waardoor u net wat makkelijker kunt stoppen met roken. De pleisters hebben tevens een ontgiftende werking, en werken kalmerend op de zenuwen De actieve natuurlijke ingrediënten Ginseng, Chrysant en tabakextract helpen de roker te stoppen..

€5,95

Bekijk op Bol.com

4. Stoppen met Roken Magneet - met Acupressuur

Stoppen met Roken Magneet - met Acupressuur

Een revolutionaire uitvinding gebaseerd op eeuwenoude oosterse acupressuur- en magnetotherapietechnieken die bestaan uit het aanbrengen van druk op de sleutelpunten van het lichaam op een manier dat de hersenen een antwoord bedenken dat helpt bij bepaalde behandelingen. Zeer effectief voor stoppen met roken aangezien ze druk uitoefenen op de punten in je oren waardoor je stress en zin in roken verminderen. Gemaakt van gemagnetiseerd metaal Discreet en gemakkelijk te gebruiken Natuurlijke, eenvoudige en effectieve anti-tabakbehandeling (zonder bijwerkingen) 2 magneten van verschillende groottes die dankzij de magneetkracht bij elkaar worden gehouden in het oor Diameter x hoogte ca..

€9,95

Bekijk op Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *