Nicotine kauwgom als nicotinevervanger

Nicotine kauwgom

Nicotine kauwgom onderdrukt de behoefte aan een sigaret en verlicht daarmee ontwenningsverschijnselen. Het is een flexibele benadering om te stoppen met roken, omdat je de kauwgom waar en wanneer je het nodig hebt kunt nemen. Het geeft snel een hoeveelheid nicotine af, waardoor je snel kunt ingrijpen.

Nicotine kauwgom is verkrijgbaar in verschillende smaken zoals mint en fruit. Ook zijn de kauwgoms in verschillende hoeveelheden nicotine te koop, afhankelijk van het aantal sigaretten per dag.

Bijgewerkt: 20-02-2024 13:09


Warning: Undefined variable $eancodes in /home/deb53524/domains/startmetstoppen.nl/public_html/wp-content/themes/sydney-child/templates/toplijst-api-content.php on line 80

1. Nicotinell Kauwgom Cool Mint 4mg - 1 x 24 stuks

Nicotinell Kauwgom Cool Mint 4mg - 1 x 24 stuks

Nicotinell Kauwgum Cool Mint 4mg helpt u als u wilt stoppen met roken. Door de kauwgum te gebruiken op de momenten dat u de sigaretten mist, voorziet u in uw nicotinebehoefte. Zo helpt Nicotinell kauwgum bij het bestrijden van onthoudingsverschijnselen zoals transpiratie, trillende handen en humeurigheid, en kunt u samen met Nicotinell de sigaret weerstaan. De kauwgums hebben een krokant laagje dat de echte kauwgum sensatie geeft.Snelle, altijd beschikbare, hulp om uw behoefte aan een sigaret te verminderenKauwen geeft extra afleidingKan gebruikt worden in combinatie met Nicotinell pleistersVerlicht o.a.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Nicorette Suikervrij Kauwgom 2mg Fresh Fruit - 2 x 30 stuks

Nicorette Suikervrij Kauwgom 2mg Fresh Fruit - 2 x 30 stuks

Nicorette Suikervrij Kauwgom 2 mg Fresh Fruit Nicorette Suikervrij Kauwgom 2 mg Fresh Fruit is geschikt voor rokers die een meer flexibele benadering willen om hun zin in roken te bedwingen, wanneer en waar ze het nodig hebben. Geschikt voor rokers die een meer flexibele benadering willen Verminderd ontwenningsverschijnselen Kauwgom met fruit smaak Suikervrij

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Nicorette Suikervrij Kauwgom Menthol Mint 4mg - 2 x 105 stuks

Nicorette Suikervrij Kauwgom Menthol Mint 4mg - 2 x 105 stuks

Nicorette Suikervrij Kauwgom Menthol Mint 4mg Nicorette Suikervrij Kauwgom Menthol Mint 4mg is geschikt voor rokers die een meer flexibele benadering willen om hun zin in roken te bedwingen, wanneer en waar ze het nodig hebben. Nicorette kauwgom is zowel aangewezen voor de methode van de 'directe rookstop' als voor 'stapsgewijs stoppen met roken'. Direct stoppen of eerst minderen, dan stoppen Verminderd ontwenningsverschijnselen Kauwgom met mint smaak Suikervrij

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Nicorette Nicotinevervanger Suikervrije Kauwgom Menthol Mint 4mg, Stoppen met roken - 105 stuks

Nicorette Nicotinevervanger Suikervrije Kauwgom Menthol Mint 4mg, Stoppen met roken - 105 stuks

Nicorette Suikervrij Kauwgom Menthol Mint 4mg Nicorette Suikervrij Kauwgom Menthol Mint 4mg is geschikt voor rokers die een meer flexibele benadering willen om hun zin in roken te bedwingen, wanneer en waar ze het nodig hebben. Nicorette kauwgom is zowel aangewezen voor de methode van de 'directe rookstop' als voor 'stapsgewijs stoppen met roken'. Direct stoppen of eerst minderen, dan stoppen Verminderd ontwenningsverschijnselen Kauwgom met mint smaak Suikervrij Bijsluiter: Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Nicorette Suikervrij Kauwgom Menthol Mint 2mg - 2 x 30 stuks

Nicorette Suikervrij Kauwgom Menthol Mint 2mg - 2 x 30 stuks

Nicorette Suikervrij Kauwgom Menthol Mint 2mg Nicorette Suikervrij Kauwgom Menthol Mint 2mg wordt gebruikt om de sterke behoefte aan nicotine die mensen kunnen krijgen bij het stoppen met roken, te bestrijden. Elke roker is verschillende en heeft andere behoeften om te stoppen met roken. Sommigen prefereren om ineens te stoppen, anderen kunnen dit niet en hebben daarom een andere methode nodig. Nicorette kauwgom biedt twee verschillende methoden aan om te stoppen met roken: Direct stoppen of eerst minderen, dan stoppen. Direct stoppen of eerst minderen, dan stoppen Verminderd ontwenningsverschijnselen Kauwgom met mint smaak Suikervrij

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Nicotinell Kauwgom Cool Mint 2mg - 1 x 96 stuks

Nicotinell Kauwgom Cool Mint 2mg - 1 x 96 stuks

Nicotinell Kauwgum Cool Mint 2mg helpt u als u wilt stoppen met roken. Door de kauwgum te gebruiken op de momenten dat u de sigaretten mist, voorziet u in uw nicotinebehoefte. Zo helpt Nicotinell kauwgum bij het bestrijden van onthoudingsverschijnselen zoals transpiratie, trillende handen en humeurigheid, en kunt u samen met Nicotinell de sigaret weerstaan. De kauwgums hebben een krokant laagje dat de echte kauwgum sensatie geeft.Snelle, altijd beschikbare, hulp om uw behoefte aan een sigaret te verminderenKauwen geeft extra afleidingKan gebruikt worden in combinatie met Nicotinell pleistersVerlicht o.a.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Nicorette Kauwgom Suikervrije Nicotinevervanger Menthol Mint 2 mg, Stoppen met roken, 105 stuks

Nicorette Kauwgom Suikervrije Nicotinevervanger Menthol Mint 2 mg, Stoppen met roken, 105 stuks

Nicorette Kauwgom 2mg Menthol Mint is ideaal voor momenten waarop u de drang om te roken wilt verminderen. Het biedt een methode om zowel direct als geleidelijk te stoppen met roken. De nicotine in de kauwgom is van therapeutische aard en kan helpen om ontwenningsverschijnselen te beheersen. Voor een effectieve aanpak van uw rookgewoonte wordt aanbevolen om de kauwgom gedurende minstens drie maanden te gebruiken. U bouwt de behoefte geleidelijk af en kunt stoppen wanneer 1 tot 2 kauwgoms per dag volstaan.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Nicotinell Kauwgom Fruit 2mg - 2 x 24 stuks

Nicotinell Kauwgom Fruit 2mg - 2 x 24 stuks

Nicotinell Kauwgom Fruit 1 mg Op zoek naar afleiding bij het verlangen naar een sigaret? Tijdens het kauwen geeft Nicotinell kauwgom nicotine af die nodig is om je behoefte om te roken in bedwang te houden. Nicotinell kauwgom is verkrijgbaar in verschillende sterktes en smaken, zodat je smaken kunt variëren om te kijken wat voor jou het beste werkt om te stoppen met roken. Nicotinell kauwgom kan je helpen bij het stoppen met roken. Waarom nicotine kauwgom? Snelle, altijd beschikbare, hulp om je behoefte aan een sigaret te verminderen Kauwen geeft je extra afleiding Kan gebruikt worden in combinatie met Nicotinell pleisters Nicotinell kauwgom verlicht o.a.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Nicotinell Kauwgom Fruit 2mg - 1 x 24 stuks

Nicotinell Kauwgom Fruit 2mg - 1 x 24 stuks

Nicotinell Kauwgom Fruit 2 mg Op zoek naar afleiding bij het verlangen naar een sigaret? Tijdens het kauwen geeft Nicotinell kauwgom nicotine af die nodig is om je behoefte om te roken in bedwang te houden. Nicotinell kauwgom is verkrijgbaar in verschillende sterktes en smaken, zodat je smaken kunt variëren om te kijken wat voor jou het beste werkt om te stoppen met roken. Nicotinell kauwgom kan je helpen bij het stoppen met roken. Waarom nicotine kauwgom? Snelle, altijd beschikbare, hulp om je behoefte aan een sigaret te verminderen Kauwen geeft je extra afleiding Kan gebruikt worden in combinatie met Nicotinell pleisters Nicotinell kauwgom verlicht o.a.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Nicorette Kauwgom 2mg Classic, Suikervrije Nicotinevervanger, Stoppen met roken - 1 x 105 stuks

Nicorette Kauwgom 2mg Classic, Suikervrije Nicotinevervanger, Stoppen met roken - 1 x 105 stuks

Nicorette Kauwgom 2mg Classic is suikervrij en handig voor momenten waarop u de drang om te roken wilt verminderen. Het is een methode waarmee u kunt stoppen met roken, of dat nu meteen is of stapsgewijs. De nicotine in de kauwgom is bedoeld voor therapeutisch gebruik en helpt om de ontwenningsverschijnselen onder controle te houden. Voor een effectieve aanpak van de rookgewoonte wordt aanbevolen om de kauwgom minstens drie maanden te gebruiken. U bouwt de behoefte geleidelijk af en kunt stoppen wanneer 1 tot 2 kauwgoms per dag volstaan.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *