Nicotine kauwgom als nicotinevervanger

Nicotine kauwgom

Nicotine kauwgom onderdrukt de behoefte aan een sigaret en verlicht daarmee ontwenningsverschijnselen. Het is een flexibele benadering om te stoppen met roken, omdat je de kauwgom waar en wanneer je het nodig hebt kunt nemen. Het geeft snel een hoeveelheid nicotine af, waardoor je snel kunt ingrijpen.

Nicotine kauwgom is verkrijgbaar in verschillende smaken zoals mint en fruit. Ook zijn de kauwgoms in verschillende hoeveelheden nicotine te koop, afhankelijk van het aantal sigaretten per dag.

Bijgewerkt: 30-01-2023 21:15

1. Stoppen met Roken Magneten met Acupressuur

Stoppen met Roken Magneten met Acupressuur

Stoppen met Roken Magneten met Acupressuur Een revolutionaire uitvinding gebaseerd op eeuwenoude oosterse acupressuur- en magnetotherapietechnieken die bestaat uit het aanbrengen van druk op de sleutelpunten van het lichaam op een manier dat de hersenen een antwoord bedenken hetgeen helpt bij bepaalde behandelingen. Zeer effectief voor stoppen met roken aangezien ze druk uitoefenen op de punten in je oren waardoor je stress en zin in roken verminderen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Nicotinell Pleisters TTS 30 - 21 mg - stoppen met roken - 14 stuks

Nicotinell Pleisters TTS 30 - 21 mg - stoppen met roken - 14 stuks

Nicotinell pleisters zijn een uitstekend hulpmiddel om je wilskracht te ondersteunen terwijl je probeert te stoppen met roken. Deze ronde pleisters geven gedurende 24 uur een gereguleerde en constante hoeveelheid nicotine afgeven, die de drang tot roken en de ontwenningsverschijnselen ten gevolge van het stoppen met roken vermindert. Dat betekent dat er geen pieken en dalen in de nicotineafgifte zijn. Met Nicotinell pleisters kun je de dosis nicotine over een periode van 12 weken geleidelijk afbouwen. Je hebt dan de nodige ondersteuning totdat je voelt dat je het alleen kunt. Als je meer dan 20 sigaretten per dag rookt dan dien je te beginnen met Nicotinell 21mg/24u pleister.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Nicotinell Pleisters TTS 20 - 14 mg - stoppen met roken - 14 stuks

Nicotinell Pleisters TTS 20 - 14 mg - stoppen met roken - 14 stuks

Nicotinell pleisters zijn een uitstekend hulpmiddel om je wilskracht te ondersteunen terwijl je probeert te stoppen met roken. Deze ronde pleisters geven gedurende 24 uur een gereguleerde en constante hoeveelheid nicotine afgeven, die de drang tot roken en de ontwenningsverschijnselen ten gevolge van het stoppen met roken vermindert. Dat betekent dat er geen pieken en dalen in de nicotineafgifte zijn. Met Nicotinell pleisters kun je de dosis nicotine over een periode van 12 weken geleidelijk afbouwen. Je hebt dan de nodige ondersteuning totdat je voelt dat je het alleen kunt. Als je minder dan 20 sigaretten per dag rookt dan dien je te beginnen met Nicotinell 14mg/24u, pleister.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Rookblok Stoppen Met Roken - 60Cp

Rookblok Stoppen Met Roken - 60Cp

Rookblok biedt ondersteuning tijdens het stoppen met roken. De natuurlijke ingrediënten in Rookblok helpen het verlangen naar nicotine te onderdrukken waardoor stoppen zeer gemakkelijk wordt. Helemaal geen last van ontwenningsverschijnselen. Dosering's ochtends 1-2 capsules innemen met voldoende water.WaarschuwingenDe maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Stoppen met Roken Magneet - Met Acupressuur

Stoppen met Roken Magneet - Met Acupressuur

Een revolutionaire uitvinding gebaseerd op eeuwenoude oosterse acupressuur- en magnetotherapietechnieken die bestaat uit het aanbrengen van druk op de sleutelpunten van het lichaam op een manier dat de hersenen een antwoord bedenken hetgeen helpt bij bepaalde behandelingen. Zeer effectief voor stoppen met roken aangezien ze druk uitoefenen op de punten in je oren waardoor je stress en zin in roken verminderen. Gemaakt van gemagnetiseerd metaal Discreet en gemakkelijk te gebruiken Natuurlijke, eenvoudige en effectieve anti-tabakbehandeling (zonder bijwerkingen) 2 magneten van verschillende groottes die dankzij de magneetkracht bij elkaar worden gehouden in het oor Diameter x hoogte ca.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Nicogel Sigarettenverpakking - 14 stuks - Nicotine gel

Nicogel Sigarettenverpakking - 14 stuks - Nicotine gel

Nicogel is een vloeibare gel die vrijwel alle bestanddelen van tabak bevat en een roker zijn tabak-genot bezorgen op al die plaatsen waar roken niet is toegestaan. Nicogel is voor elke roker een uitkomst als hij of zij zich in een niet-roken situatie bevindt. Wijze van gebruik: 1 dosis Nicogel nemen en die simpelweg net als handcreme, in de handpalmen wrijven. Nicogel wordt binnen 1 minuut volledig door de huid opgenomen en werkt binnen ongeveer 2 minuten ruim 4 uur lang. Zo heeft de roker zijn tabakgenot zonder anderen lastig te vallen. Let op! Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Stoppen met Roken Magneten met Acupressuur

Stoppen met Roken Magneten met Acupressuur

InnovaGoods Stoppen met Roken Magneten met Acupressuur Een revolutionaire uitvinding gebaseerd op eeuwenoude oosterse acupressuur- en magnetotherapietechnieken die bestaat uit het aanbrengen van druk op de sleutelpunten van het lichaam op een manier dat de hersenen een antwoord bedenken hetgeen helpt bij bepaalde behandelingen. Zeer effectief voor stoppen met roken aangezien ze druk uitoefenen op de punten in je oren waardoor je stress en zin in roken verminderen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *