De 5 beste boeken om te stoppen met roken

Beste Boeken stoppen met roken

Heb je een hekel aan je sigarettengewoonte? Ben je bezorgd over de gezondheidsrisico’s van roken? Wil je stoppen zonder stress en gewichtstoename?

Het is niet makkelijk om een ​​roker te zijn. Je brengt je gezondheid in gevaar. Je verspilt elke maand honderden (soms duizenden) euro’s. En je bent steeds vaker een zonderling bij je vrienden en collega’s.

Roken veroorzaakt ook een gevoel van machteloosheid. Je hebt waarschijnlijk tientallen keren geprobeerd te stoppen. Maar hoe vaak ben je een dag doorgekomen zonder er één aan te steken? Waarschijnlijk niet vaak. Dus wat is de oplossing? Het antwoord op deze vraag staat in de hieronder genoemde boeken, die zich door de jaren heen stuk voor stuk hebben bewezen om mensen te helpen te stoppen met roken.

Bijgewerkt: 20-02-2024 05:37


Warning: Undefined variable $eancodes in /home/deb53524/domains/startmetstoppen.nl/public_html/wp-content/themes/sydney-child/templates/toplijst-api-content.php on line 80

1. De opluchting

De opluchting

De opluchting van Jan Geurtz is een unieke methode die je in één dag van het roken afhelpt. Helder als een kookboek, spannend als een detective, aangrijpend als een roman. Jan Geurtz was zelf vijfentwintig jaar lang verstokt roker en heeft inmiddels met het boek De opluchting en via gelijknamige (groeps)trainingen uitgebreid aangetoond een succesvolle methode te hebben ontwikkeld om te stoppen met roken. Bij de 'opluchting-methode' gaat het er niet alleen om te weten, maar ook om te voelen dat je het roken niet meer nodig hebt. De methode zorgt ervoor dat je in één dag volledig bevrijd bent van het roken, zonder ontwenningsverschijnselen of noemenswaardige gewichtstoename.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Stoppen doe je zo

Stoppen doe je zo

Het boek Stoppen doe je zo reikt u gemakkelijke manieren aan om voor eens en altijd met roken te stoppen. Het zal de roker op een uiterst eenvoudige manier helpen om een gelukkige en tevreden niet-roker te worden. Deze uitgave onderscheidt zich vanwege de eenvoud en beknoptheid. Kortom, Stoppen doe je zo is een geweldig en uniek hulpmiddel om voorgoed met de ellendige rookverslaving af te rekenen. Marcel van Mosselveld (43) maakt met zijn boek Stoppen doe je zo zijn lang gekoesterde droom waar. Na zelf meer dan 20 jaar stevig te hebben gerookt, heeft hij de ultieme uitweg gevonden om met roken te kunnen stoppen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Stoppen met roken

Stoppen met roken

Roken is een fuik, waar je, meestal als jongere, nietsvermoedend in zwemt. Te laat merk je dat je niet meer terug kunt. Alleen Carr laat zien hoe die fuik in elkaar zit, zodat je er moeiteloos uit kunt zwemmen. Hij gebruikt geen trucjes of hulpmiddelen. Carr ontrafelt slechts haarfijn de mechanismen die een roken doen roken. Wie dat eenmaal doorziet, merkt dat stoppen met roken heel eenvoudig is, vanaf de eerste dag.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Ik stop wel

Ik stop wel

IK STOP WEL De revolutionare methode om moeiteloos in één keer te stoppen met roken Je wilt heel graag stoppen met roken, maar je durft niet. Je stelt het uit. Zo voorkom je de pijn van mislukking. Je gezondheid gaat achteruit. De mensen om je heen willen je nog niet kwijt. Iedere roker kan eenvoudig stoppen. In dit boek deelt stoppen-met-roken specialist Marcel Borst de stappen om in 1x een niet-roker te zijn. Hij zet de knop tussen je oren definitief om.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Roker, ik zie u graag

Roker, ik zie u graag

Dit boek helpt je op een daadkrachtige manier te stoppen met roken. Je merkt dat je verstand allerlei redenen aangeeft om te stoppen, maar je (buik)gevoel heeft een heleboel uitvluchten om het niet te doen. Bij het lezen merk je dat deze tweestrijd gaat verdwijnen en je sterker bent dan ooit om te stoppen. Deze methode is gebaseerd op vier stevige poten waarop je kunt steunen: 1. sterke motivatie 2. beter zelfvertrouwen 3. advies over de juiste hulpmiddelen 4. steun: je staat er niet alleen voor Het enige risico dat je loopt bij het lezen van dit boek is... dat je een rookvrije toekomst tegemoet gaat! Durf jij het aan?

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Uitgerookt!

Uitgerookt!

Uitgerookt! biedt een verfrissend inzicht in de verslaving aan roken. Het goede nieuws is dat stoppen veel gemakkelijker is dan de meeste mensen denken. Ik ben een roker. Al sinds mijn tienerjaren. Vroeger was het hip, nu voel ik me vaak een buitenbeentje. Wat ik ook tegen mezelf zeg, ik weet dat het slecht is voor mijn gezondheid en ik geef waarschijnlijk veel meer geld uit aan sigaretten dan ik besef. Ik zou moeten stoppen. Ik wil echt stoppen, maar... ik ben verslaafd en ontsnappen aan de gewoonte is moeilijk. Wat dacht je van een beetje hulp? Uitgerookt! biedt een verfrissend inzicht in de verslaving aan roken.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
eBook.nl | bekijken >

7. Stoppen met roken - Inspirerende uitspraken om te stoppen - Cadeau - Boek - Citaten

Stoppen met roken - Inspirerende uitspraken om te stoppen - Cadeau - Boek - Citaten

Stoppen met roken is het ideale cadeau voor haar en voor hem die wil stoppen met roken Veel mensen proberen te stoppen met roken, maar dat valt niet altijd mee. Een beetje hulp en een hart onder de riem helpt zeker. Dit boek is het perfecte cadeau voor iemand die wil stoppen, want het bevat ruim 300 inspirerende uitspraken en citaten van bekende personen over roken en het stoppen daarmee. Het is zo een geweldig cadeau voor iemand die echt heeft besloten te stoppen met roken. Dit boek is ook als een speciaal cadeau te bestellen met de naam van de ontvanger, jouw eigen boodschap, foto, logo op en in het boek. Dat doe je als volgt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. SIGARETSLAAF

SIGARETSLAAF

Twijfel jij al langer aan je verslaafdheid aan roken? Denk je er steeds vaker aan om te stoppen? In dit boek vertelt de schrijver Alex W. Pole over de geschiedenis en de achtergronden van de tabaksindustrie, de gevolgen van roken voor je gezondheid, zijn eigen ervaringen met roken, en vooral over zijn pogingen te stoppen. Wellicht neem je na het lezen van dit boek de stap om echt en definitief af te rekenen met je verslaafdheid. Stoppen met Roken: er is niet één manier voor iedereen, maar... er is voor iedereen een manier.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. How to stop smoking for free

How to stop smoking for free

"I am a smoker. I have been since I was a teenager. It used to be fashionable, now I often feel like an outcast. Regardless of what I tell myself, I know it's bad for my health and I probably spend far more money on cigarettes than I realise. I should quit. I really do want to stop but...I am addicted and escaping the habit is hard." How about a little help? This book offers a refreshing insight into the addiction of smoking. The good news is, quitting is far easier than most people think. If you've tried to stop before, the chances are you went head to head against, what you believed to be your problem, a nicotine addiction. Perhaps you tried taking nicotine in a different format.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
eBook.nl | bekijken >

10. Stoppen met Roken Gesprekskaarten

Stoppen met Roken Gesprekskaarten

De Stoppen-met-rokengesprekskaarten zijn een hulpmiddel voor iedere professional die mensen begeleidt bij het stoppen met roken. De gesprekskaarten zijn gebaseerd op de Richtlijn en Zorgstandaard. De Stoppen-met-rokengesprekskaarten zijn een hulpmiddel voor iedere professional die mensen begeleidt bij het stoppen met roken. De gesprekskaarten zijn gebaseerd op de Richtlijn en Zorgstandaard met betrekking tot tabaksverslaving en stoppen met roken ondersteuning. Met de wetenschappelijk onderbouwde principes van gedragsverandering die in de gesprekskaarten zijn toegepast motiveer en begeleid je mensen effectief bij het stoppen met roken.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *