De 5 beste boeken om te stoppen met roken

Beste Boeken stoppen met roken

Heb je een hekel aan je sigarettengewoonte? Ben je bezorgd over de gezondheidsrisico’s van roken? Wil je stoppen zonder stress en gewichtstoename?

Het is niet makkelijk om een ​​roker te zijn. Je brengt je gezondheid in gevaar. Je verspilt elke maand honderden (soms duizenden) euro’s. En je bent steeds vaker een zonderling bij je vrienden en collega’s.

Roken veroorzaakt ook een gevoel van machteloosheid. Je hebt waarschijnlijk tientallen keren geprobeerd te stoppen. Maar hoe vaak ben je een dag doorgekomen zonder er één aan te steken? Waarschijnlijk niet vaak. Dus wat is de oplossing? Het antwoord op deze vraag staat in de hieronder genoemde boeken, die zich door de jaren heen stuk voor stuk hebben bewezen om mensen te helpen te stoppen met roken.

Bijgewerkt: 01-06-2023 15:33

Stoppen met roken

Stoppen met roken

Roken is een fuik, waar je, meestal als jongere, nietsvermoedend in zwemt. Te laat merk je dat je niet meer terug kunt. Alleen Carr laat zien hoe die fuik in elkaar zit, zodat je er moeiteloos uit kunt zwemmen. Hij gebruikt geen trucjes of hulpmiddelen. Carr ontrafelt slechts haarfijn de mechanismen die een roken doen roken. Wie dat eenmaal doorziet, merkt dat stoppen met roken heel eenvoudig is, vanaf de eerste dag.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >

Nederland stopt! Met roken

Nederland stopt! Met roken

Dit handboek is een eye opener. De mythe van de verslaving, de tactieken van de tabaksindustrie, de gezond-heidsvoordelen voor wie stopt, maar ook de bedreigingen voor wie doorrookt alle facetten van het roken komen aan de orde. Het StoppenStappenPlan helpt om goed voorbereid te gaan stoppen, onontbeerlijk voor een hoge succes-kans. Alle rookstopmethoden worden besproken: cold turkey, stoppen met en zonder begeleiding, met medicatie of nicotinevervangers. Elke methode heeft zijn voor- en nadelen, belangrijk is dat de stopper zich voorbereidt, zijn motivatie pakt en de voor hem passende manier kiest.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
proxis.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

Stoppen doe je zo

Stoppen doe je zo

Het boek Stoppen doe je zo reikt u gemakkelijke manieren aan om voor eens en altijd met roken te stoppen. Het zal de roker op een uiterst eenvoudige manier helpen om een gelukkige en tevreden niet-roker te worden. Deze uitgave onderscheidt zich vanwege de eenvoud en beknoptheid. Kortom, Stoppen doe je zo is een geweldig en uniek hulpmiddel om voorgoed met de ellendige rookverslaving af te rekenen. Marcel van Mosselveld (43) maakt met zijn boek Stoppen doe je zo zijn lang gekoesterde droom waar. Na zelf meer dan 20 jaar stevig te hebben gerookt, heeft hij de ultieme uitweg gevonden om met roken te kunnen stoppen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

SIGARETSLAAF

SIGARETSLAAF

Twijfel jij al langer aan je verslaafdheid aan roken? Denk je er steeds vaker aan om te stoppen? In dit boek vertelt de schrijver Alex W. Pole over de geschiedenis en de achtergronden van de tabaksindustrie, de gevolgen van roken voor je gezondheid, zijn eigen ervaringen met roken, en vooral over zijn pogingen te stoppen. Wellicht neem je na het lezen van dit boek de stap om echt en definitief af te rekenen met je verslaafdheid. Stoppen met Roken: er is niet één manier voor iedereen, maar... er is voor iedereen een manier.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >
bookspot.nl | bekijken >

Rookvrij

Rookvrij

'Stoppen met roken is helemaal niet moeilijk. Ik heb het wel honderd keer gedaan.' - Mark Twain ROOKVRIJ Combineer het beste uit alle stoppen-met-rokenmethodes en stop - voorgoed! Eigenlijk is er maar ding erger dan stoppen met roken: doorgaan met roken. Om voorgoed 'rookvrij' te zijn heeft Kristina Ivings, ex-roker, een simpel maar effectief plan ontwikkeld waarin ze de beste elementen uit stoppen-met-rokenmethodes combineert. Ze kijkt niet alleen naar de psychische verslaving (zoals bijvoorbeeld Allen Carr) maar rekent ook af met de lichamelijke verslaving en de gewoonte om te roken.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *